Tanden Bleken 3

Klinisch Bewezen!

Veilig betalen
Veilig betalen
Waarom onze producten?
 • Veilig thuis tanden bleken!
 • Revolutionair en uniek in Nederland!
 • Topkwaliteit producten!
 • 100% klanttevredenheidsgarantie!
 • Gegarandeerd het beste resultaat!
 • Snel en vertrouwd witte tanden!
 • Gegegistreerd merk!
 • Klinisch getest en bewezen!
 • Gecertificeerde producten!
 • Goedgekeurd door de EU!
 • Goedgekeurd door de NVWA!
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding!

          Consumentenbond

VOOR DE BEHANDELING

whitening

NA DE BEHANDELING

TOP PRODUCT!

          

            

   

 

Tanden bleken - Thuis veilig en goedkoop tanden bleken!

MOMENTEEL KUNNEN ER GEEN BESTELLINGEN WORDEN GEPLAATST!

Thuis veilig en vertrouwd tanden bleken met de beste producten! 

Tanden bleken bij de tandarts is een dure aangelegenheid. U bent voor een tandenbleek behandeling al snel tussen de €250,00 en €350,00 kwijt! Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om zelf thuis hun tanden te bleken. Er kan dan ook gezegd worden dat tanden bleken erg populair is, want wie wil er nu geen stralende lach met mooie witte tanden? De eerste indruk die mensen op doen is vaak een belangrijke indruk en hoe kunt u uw tanden verbergen? Dat is erg lastig, daarom kan het bleken van uw tanden een oplossing zijn, zodat u zich niet hoeft te schamen en verzekerd bent van een verzorgd en goed uitziend gebit! Bleek uw tanden zelf met de beste en veiligste producten welke momenteel op de markt worden aangeboden op het gebied van tanden bleken.
 

Helaas worden er via internet regelmatig onveilige (namaak) tanden bleek producten uit China (tegen zeer lage prijzen) aangeboden! Deze producten voldoen vaak niet aan de Europese wetgeving voor tandbleekmiddelen. De producten zijn dan ook meestal niet geregistreerd en/of gecertificeerd en kunnen ernstige gezondheidsproblemen met zich mee brengen! Thuis tanden bleken met onze producten is 100% veilig en pijnloos. Onze tanden bleek producten worden geproduceerd in Europa en bevatten de beste ingrediënten op een 100% natuurlijke basis voor optimale bescherming van de tanden tegen schadelijke bacteriën. Wij leveren exclusieve en hoogwaardige kwaliteitsproducten waar uw gebit profeit van zal hebben. Een schitterend resultaat, voor een eerlijke prijs! Wij zijn ervan overtuigd dat u met onze producten zeer tevreden zult zijn.

Tips veilig tanden bleken!

Wij adviseren u voor uw eigen veiligheid en voor het behoud van uw tanden om alleen originele en gecertificeerde tanden bleek producten te gebruiken, welke goedgekeurd zijn door de Europese Unie en door de Nederlandse Voedsel - en Waren Autoriteit. Wij leveren uitsluitend originele, 100% veilige en betrouwbare producten van topkwaliteit! Onze tanden bleek producten voldoen ruimschoots aan de nieuwe Europese wetgeving voor tandbleekmiddelen. De producten zijn geregistreerdgecertificeerd en goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel - en Waren Autoriteit en door de Europese Unie op het gebied van veilig (thuis) tanden bleken!

Lang niet alle producten voor het bleken van tanden zijn effectief!

Op de markt en via internet worden diverse producten voor het bleken van tanden aangeboden, maar lang niet alle producten zijn effectief! Wij leveren originele, hoogwaardige en effectieve producten van topkwaliteit, voor een betaalbare en eerlijke prijs! Onze tanden bleek producten zijn uniek en revolutionair in Nederland en Europa! Door uw tanden te bleken met onze producten, zult u gegarandeerd het beste resultaat behalen. Met onze producten heeft u waar voor uw geld! 

Uw tanden 8 tot 12 tinten witter met de Premium Teeth Whitening Kit 

U kunt er niets aan doen dat u gele tanden krijgt, maar u kunt er gelukkig wel iets aan veranderen. Betaal niet langer te veel door uw tanden te laten bleken bij de tandarts, maar bleek uw tanden zelf thuis met de Premium Teeth Whitening Kit wanneer het u uitkomt. Thuis eenvoudig, voordelig, veilig en pijnloos tanden bleken met de Premium Teeth Whitening Kit voor gegarandeerd stralend witte tanden! Wij garanderen met onze producten niet alleen de beste resultaten, maar ook de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze producten worden gebruikt in heel Europa.

Wij leveren de beste en veiligste producten voor het bleken van tanden!. Onze tanden bleek producten zijn ontwikkeld met de beste ingediënten op 100% natuurlijke basis voor het veilig bleken van tanden, zijn klinisch getest en voldoen aan de strengste eisen betreft de nieuwe Europese wetgeving voor tandbleekmiddelen.

Dit zegt gezoeg over onze producten!