Blog

Witte tanden

Kan ik zomaar mijn tanden bleken met jullie producten?

Uw tanden bleken en zorgen voor een stralend wit gebit? Dat kan met de producten van Tanden-Bleken.com. Het is volledig veilig om er gebruik van te maken en het gebruik daarvan zit op een eenvoudige wijze in elkaar. Eerder een ander product gebruikt om uw tanden te bleken? Dat is geen enkel probleem.

Lees verder

Witte tanden

Leidt het tanden bleken tot snellere verkleuringen?

Je kunt thuis je tanden bleken, waardoor ze mooi wit worden en je weer een stralende glimlach hebt. Dat betekent aan de andere kant echter niet dat je het verkleuren volledig stop kunt zetten. Het is echter een misverstand dat de verkleuringen sneller plaats zullen vinden na het tanden bleken. Je maakt je tanden weer een stuk witter, vervolgens verloopt het verkleuren net zo traag zoals dat altijd al het geval was.

Lees verder

Witte tanden

Wat levert het tanden bleken me concreet op?

Het tanden bleken levert je mooie witte tanden op. Maar het is meer dan dat. Het zorgt voor een mooie uitstraling met een gezond gebit, waardoor je iedereen om je heen een prachtige glimlach kunt laten zien. Het bleken van je tanden zorgt voor meer zelfvertrouwen en maakt het gemakkelijker om een overtuigende indruk te maken.

Lees verder

Witte tanden

Moet ik rekening houden met bijwerkingen na het tanden bleken?

Je tanden bleken en daar veilig mee omgaan? Onze producten voldoen aan de strenge EU-richtlijnen op dit gebied. De EU kijkt goed naar de ingrediënten en bijvoorbeeld de werking van het product. Dat betekent dat het tanden bleken geen bijwerkingen op zal leveren, je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

Lees verder