Moet ik rekening houden met bijwerkingen na het tanden bleken?

Witte tanden

Moet ik rekening houden met bijwerkingen na het tanden bleken?

Je tanden bleken en daar veilig mee omgaan? Onze producten voldoen aan de strenge EU-richtlijnen op dit gebied. De EU kijkt goed naar de ingrediënten en bijvoorbeeld de werking van het product. Dat betekent dat het tanden bleken geen bijwerkingen op zal leveren, je hoeft je daar geen zorgen over te maken.

Geen bijwerkingen bij tanden bleken

Het tanden bleken met onze producten levert geen bijwerkingen op. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het zeer verstandig is om de gebruiksaanwijzing goed door te nemen. We leveren die automatisch met de producten mee, daarnaast kun je kijken naar het etiket op de producten. De voorschriften en het etiket geven duidelijk om hoe je er mee om dient te gaan. Je kunt dan veilig je tanden bleken, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over eventuele bijwerkingen.

Veilig tanden bleken

Je kunt veilig je tanden bleken door de voorschriften op te volgen en je netjes te houden aan wat het etiket aangeeft. Krijg je toch last van gevoelige tanden? Het kan zijn dat je tanden wat gevoeliger zijn dan bij anderen. Het is dan verstandig om het bitje even een tijdje niet of wat minder in te doen. Op die manier voorkom je eventuele nare gevolgen die lijken op bijwerkingen. Van daadwerkelijke bijwerkingen is gelukkig geen sprake, zodat je er veilig gebruik van kunt maken.